Reviews


5 sterren na 4147 reviews
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
10/24/2022
Beste Ingeborg, Bedankt voor uw mooie beoordeling! Met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum.
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Alles top 10/24/2022
Beste Bo, Bedankt voor uw 5 sterren beoordeling en dit mooie compliment, daar worden we erg blij van! Met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Dit keer geen sushi's maar losse bijgerechten deze waren lekker, ook mooi op tijd kunnen ophalen! Wel is het formaat (klein bakje) van de salade niet in verhouding tot de prijs. Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 10/23/2022
Beste Josien, Bedankt voor uw 5 sterren beoordeling en dit mooie compliment, daar worden we erg blij van! En ook bedankt voor de feedback over de salade die zullen we meenemen. Met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Helaas waren er geen chopsticks en servetjes in de tas gedaan Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 10/23/2022
Beste Rob, Bedankt voor uw review. Onze excuses voor de vergeten stokjes en servetten. Wij zullen hier in het vervolg beter op gaan letten. Met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
10/22/2022
Beste Yvonne, Bedankt voor uw 5 sterren beoordeling! Daar worden we erg blij van! Met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum.
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
10/22/2022
Beste Bastiaan, Bedankt voor uw 5 sterren beoordeling en dit mooie compliment, daar worden we erg blij van! Met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Steeds weer een feestje. Top kwaliteit, super vers, en ontzettend lekker. 10/22/2022
Beste Marie-Jan, bedankt voor uw fantastische beoordeling! Daar worden wij erg blij van. Met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Super lekker, we hebben weer genoten!!! 10/20/2022
Beste F.C.J., Bedankt voor uw 5 sterren beoordeling en dit mooie compliment, daar worden we erg blij van! Met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
weer super goed allemaal! 10/20/2022
Beste Jan, Bedankt voor dit mooie compliment! Met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum.
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Het eten was heerlijk. Alleen jammer dat de crispy niet zo crispy meer was bij aankomst en dat er in plaats van de komkommer salade boontjes was gegeven( die ik ook al had besteld) Volgende x beter! Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 10/16/2022
Beste Nicolette, Vervelend om te horen dat uw bestelling niet geheel naar wens was. Wij hebben geprobeerd telefonisch contact met u op te nemen. helaas is dit tot op heden niet gelukt. Wij zullen dit uiteraard op een later tijdstip nogmaals proberen. Mocht u in de tussentijd in de gelegenheid zijn om ons terug te bellen kan dit naar het volgende nummer: 0356478889 (Hilversum). Wij hopen u snel te spreken om samen tot een passende oplossing te komen. Met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum.
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Alles Super! Great sushi as always! 10/14/2022
Beste R, Hartelijk dank voor dit mooie compliment! Met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum.
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
2 ★★ ☆☆☆ Kwaliteit
★★ ☆☆☆ Afhaal / bezorg service
Meer dan 1,5 uur op eten gewacht. Jammer dat de warme gerechten ook nog koud waren. 10/14/2022
Beste Petra, Wat vervelend om te horen dat u de kwaliteit niet als optimaal heeft ervaren. Wij hebben elkaar inmiddels telefonisch gesproken en zijn samen tot een passende oplossing gekomen. Hartelijk dank voor uw feedback. Met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum.
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Heerlijke verse sushi, aardige en snelle bezorging :)! 10/14/2022
Beste Martina, Hartelijk dank voor dit mooie compliment! Met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum.
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Beste SP filiaal ever en de heerlijkste sushi😍 10/11/2022
Beste Yv, Bedankt voor uw 5 sterren beoordeling en dit mooie compliment, daar worden we erg blij van! Met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Het was weer genieten van mijn bestelling. 10/8/2022
Beste Rudolph, Bedankt voor uw 5 sterren beoordeling en dit mooie compliment, daar worden we erg blij van! Met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum.
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
10/7/2022
Beste Hans, Bedankt voor uw 5 sterren beoordeling! Daar worden we erg blij van! Met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum.
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
10/6/2022
Beste Ramon, bedankt voor uw fantastische beoordeling! Daar worden wij erg blij van. Met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Prima sushi, goede bezorging en aardige bezorger 10/4/2022
Beste Edith, Bedankt voor uw 5 sterren beoordeling en dit mooie compliment, daar worden we erg blij van! Met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum.
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
10/4/2022
Beste Lara, Bedankt voor uw beoordeling! Met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum.
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Was weer goed. Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 10/2/2022
Beste Roberto, Bedankt voor uw 5 sterren beoordeling en dit mooie compliment, daar worden we erg blij van! Met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum.
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 10/2/2022
Beste Marloes, bedankt voor uw fantastische beoordeling! Daar worden wij erg blij van. Met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Alleen het bijgerecht garnalen en saté stokjes kunnen warmer zijn rest is super Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 10/2/2022
Beste Cottage garden hoveniers, Bedankt voor uw review. Onze excuses voor de warme gerechten. Wij zullen hier in het vervolg beter op gaan letten. Met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Top echt 10/1/2022
Beste Joris, Bedankt voor dit mooie compliment! Met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum.
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
9/29/2022
Beste Francine, Bedankt voor uw 5 sterren beoordeling! Daar worden we erg blij van! Met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum.
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Alles is altijd Top. 9/29/2022
Beste Michiel, Bedankt voor dit mooie compliment! Met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum.
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Zoals altijd geweldig. 9/28/2022
Beste Hans, Hartelijk dank voor dit mooie compliment! Met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum.
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
De sushi was weer heerlijk! Zelfs in een actieperiode en terwijl het behoorlijk regende werd de bestelling binnen het uur geleverd. Chapeau! 9/28/2022
Beste Ingeborg, Bedankt voor uw 5 sterren beoordeling en dit mooie compliment, daar worden we erg blij van! Met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum.
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Was weer super verzorgd en lekker 9/28/2022
Beste Frits, Hartelijk dank voor dit mooie compliment! Met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum.
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
9/26/2022
Beste Jan, Bedankt voor uw 5 sterren beoordeling, daar worden we erg blij van! Met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum.
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
9/26/2022
Beste Thiemo, bedankt voor uw fantastische beoordeling! Daar worden wij erg blij van. Met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
We zijn nog aan het smikkelen Weer uitstekend Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 9/25/2022
Beste Sylvia, Bedankt voor uw 5 sterren beoordeling en dit mooie compliment, daar worden we erg blij van! Met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum.
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Alles was weer super Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 9/25/2022
Beste Hans, Hartelijk dank voor dit mooie compliment! Met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum.
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 9/25/2022
Beste Willem, Bedankt voor uw 5 sterren beoordeling! Daar worden we erg blij van! Met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum.
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★ ☆☆☆ Afhaal / bezorg service
We hadden geen stokjes,sojasaus,gember dat was toch wel jammer dat het er niet bij staat 9/24/2022
Beste ingeborg, Bedankt voor uw review. Onze excuses dat de stokjes, soyasaus en de gemeber niet bij uw bestelling zaten. Wij zullen hier in het vervolg beter op gaan letten. Met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Heerlijke sushi weer🍱 9/24/2022
Beste Inge, Bedankt voor uw 5 sterren beoordeling en dit mooie compliment, daar worden we erg blij van! Met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum.
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
9/24/2022
Beste Aisha, Bedankt voor uw beoordeling! Met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum.
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Super lekker weer!! 9/24/2022
Beste bas, Bedankt voor uw 5 sterren beoordeling! Daar worden we erg blij van! Met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum.
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
9/24/2022
Beste Petra, Bedankt voor uw 5 sterren beoordeling! Daar worden we erg blij van! Met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum.
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
top! 9/24/2022
Beste jan, Bedankt voor uw 5 sterren beoordeling! Daar worden we erg blij van! Met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum.
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Met name complimenten voor de edamame die perfect gegaard thuis aankwamen! 9/23/2022
Beste Suzanne, Bedankt voor uw 5 sterren beoordeling en dit mooie compliment, daar worden we erg blij van! Met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum.
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
9/23/2022
Beste hatrice, Bedankt voor uw 5 sterren beoordeling! Daar worden we erg blij van! Met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum.
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
9/23/2022
Beste Mieke, Bedankt voor uw 5 sterren beoordeling! Daar worden we erg blij van! Met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum.
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
1 ★ ☆☆☆☆ Kwaliteit
★★ ☆☆☆ Afhaal / bezorg service
De bezorgd had met de scooter de sushi flink geschud, wat jammer was want mijn crisp menu had alle crisp verloren 9/23/2022
Beste Roos, bedankt voor het achter laten van uw review. Vervelend om te horen dat het niet helemaal goed is gegaan met het bezorgen van uw bestelling. Wij hebben elkaar inmiddels telefonisch gesproken en zijn samen tot een passende oplossing gekomen. Wij hopen u snel nog een keer te zien! met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
9/23/2022
Beste Rianne, Bedankt voor uw beoordeling! Met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum.
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
9/22/2022
Beste Regina, Bedankt voor uw 5 sterren beoordeling! Daar worden we erg blij van! Met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum.
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Altijd goed! 9/22/2022
Beste Regina, Hartelijk dank voor dit mooie compliment! Met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum.
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
De sushi van SP Hilversum is altijd top 9/22/2022
Beste Ewoud, Hartelijk dank voor dit mooie compliment! Met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum.
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
top 9/19/2022
Beste Bo, Bedankt voor uw 5 sterren beoordeling! Daar worden we erg blij van! Met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum.
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★ ☆☆ Afhaal / bezorg service
Bezorging stond op 18.45 - 19.00 uur. Werd bezorgd om 19.15 uur. Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 9/18/2022
Beste Martin, Bedankt voor uw beoordeling! En onze excuses hier voor. Wij zullen hier in het vervolg extra opletten. Met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum.
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 9/18/2022
Beste Hasna, Bedankt voor uw 5 sterren beoordeling! Daar worden we erg blij van! Met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum.
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
9/17/2022
Beste Hans, Bedankt voor uw 5 sterren beoordeling! Daar worden we erg blij van! Met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum.
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Heerlijk 9/13/2022
Beste M, Hartelijk dank voor dit mooie compliment! Met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum.
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Mooi sbel bezorgd en heerlijke crispy sushi's, waar ik mij op verheugd had. 9/12/2022
Beste Miriam, Hartelijk dank voor dit mooie compliment! Met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum.
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Lekker eten , goede bezorging en vriendelijke bezorger en op tijd Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 9/11/2022
Beste Wendy, Hartelijk dank voor dit mooie compliment! Met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum.
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Het verschilt kwa kwaliteit De 1 keer is het heerlijk verst en goed en krokant een andere keer is het niet zo vers slap en smaakt niet zo lekker. Jammer het zou mooie zijn als kwaliteit toch boven aan staat en gewoon altijd goed is als je wat besteld Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 9/11/2022
Beste Hasan, Wat vervelend om te horen dat u de kwaliteit niet als optimaal heeft ervaren. Wij hebben elkaar inmiddels telefonisch gesproken en zijn samen tot een passende oplossing gekomen. Hartelijk dank voor uw feedback, Met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum.
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 9/11/2022
Beste Ali, Bedankt voor uw beoordeling. Met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum.
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Er was een wel telde box niet afgeleverd, maar na een telefoontje werd het ontbrekende heel snel nageleverd. De kwaliteit was prima! En de aflevering was keurig op tijd, 9/10/2022
Beste Marie-Louise, Hartelijk dank voor dit mooie compliment! Met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum.
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
30 minutes later than expected, but sushi was great. 9/10/2022
Dear R, Thank you sincerely for your wonderfull compliment! Yours faithfully, Sushipoint Hilversum.
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
9/9/2022
Beste Simone, bedankt voor uw fantastische beoordeling! Daar worden wij erg blij van. Met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum
SushiPoint Hilversum Noorderweg 70 035 - 647 888 9
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
9/8/2022
Beste Jessica, Bedankt voor uw 5 sterren beoordeling! Daar worden we erg blij van! Met vriendelijke groet, Sushipoint Hilversum.