Double Crisp menu

34 stuks | Crispy ebi, crispy crab, crispy yakitori (halal chicken), maki komkommer, tartare mango, nigiri ebi

€ 39.95
+

Openingstijden:


Today

2:00 PM - 9:00 PM

Tomorrow

2:00 PM - 9:00 PM

Friday

2:00 PM - 9:00 PM

Saturday

2:00 PM - 9:00 PM

Sunday

2:00 PM - 9:00 PM

Monday

2:00 PM - 9:00 PM

Tuesday

2:00 PM - 9:00 PM

Bezorgtijden:


Today

5:00 PM - 9:00 PM

Tomorrow

5:00 PM - 9:00 PM

Friday

5:00 PM - 9:00 PM

Saturday

5:00 PM - 9:00 PM

Sunday

5:00 PM - 9:00 PM

Monday

5:00 PM - 9:00 PM

Tuesday

5:00 PM - 9:00 PM

4 sterren na 5922 reviews

De beste sushi in Amsterdam natuurlijk van SushiPoint

Is het tijd voor sushi in Amsterdam? Kijk naar ons aanbod en u weet het! Als u echt iets wilt vieren, thuis of op het werk, dan bestelt u meteen bij SushiPoint. Ook hier in Amsterdam leveren wij zoals iedereen gewend is de meest verse, lekkerste en meest diverse sushi. Precies zoals u deze gewend bent, of juist verrassend lekker. Maar altijd heerlijk en feestelijk. Bestellen kan direct, herontdek het feest van sushi. Snel laten bezorgen of zelf even afhalen. De Japanse keuken bij u thuis(bezorgd). De béste van Amsterdam!

Onze vis en heerlijke andere ingrediënten

De verste vis wordt gebruikt voor uw sushi. Zalm, makreel, tonijn, baars, paling, garnaal en krab. Maar natuurlijk ook groenten en andere vegetarische ingrediënten zoals komkommer, tofu, omelet en avocado. Essentieel zijn ook de verse rijst, knapperige crisp-randjes, viseitjes (masago) en diverse kruiden. Bent u zwanger? Kijk dan op onze menukaart naar het happy 9 months menu.

Snelle sushi bezorging

Echte sushi is vers, dus moet deze zo snel mogelijk geserveerd worden. Hierin is SushiPoint gespecialiseerd. Zowel bij ons in de zaak als op uw adres in Amsterdam bezorgen wij de sushi in de kortst mogelijke tijd. En altijd geheel correct volgens uw bestelling. Liever sushi afhalen / to go? U bent welkom in onze vestiging en kijk hoe het voor u vers wordt klaargemaakt.

Gemakkelijk online sushi Bestellen?

U bestelt bij SushiPoint al uw urumaki, daron roll, maki, temaki, futomaki, nigiri, gunkan en andere soorten. Wij maken deze van de beste ingrediënten, in smaakvolle combinaties. Natuurlijk bestelt u hier ook sashimi en alle denkbare bijgerechten: bijvoorbeeld soep, yakitori, crispy rolls, bento en salades. Er is voor iedereen wat wils. Vooral deze afwisseling maakt sushi natuurlijk lekker én leuk. Wij bezorgen in het historische centrum aan de grachten, West, Zuid en Oost.

Grote bestellingen

Wilt u een grote bestelling plaatsen? Kijk dan naar onze speciale schalen. Niet alleen zijn deze kleurrijk en feestelijk, ze zijn ook nog eens voordelig. Als u echt wilt uitpakken bestelt u er een of meerdere. Heeft u een feest of ander belangrijk evenement in Amsterdam? Laat dan onze chefs eens bij u op locatie komen. Hiermee maakt u pas echt indruk, en zet u de toon voor een geslaagd evenement.

SushiPoint makes you smile!


Wij bezorgen ook in Diemen en Duivendrecht