Double Crisp menu

34 stuks | Crispy ebi, crispy crab, crispy yakitori (halal chicken), maki komkommer, tartare mango, nigiri ebi

€ 39.95
+

Openingstijden:


Today

2:00 PM - 9:00 PM

Tomorrow

2:00 PM - 9:00 PM

Friday

2:00 PM - 9:00 PM

Saturday

2:00 PM - 9:00 PM

Sunday

2:00 PM - 9:00 PM

Monday

2:00 PM - 9:00 PM

Tuesday

2:00 PM - 9:00 PM

Bezorgtijden:


Today

5:00 PM - 9:00 PM

Tomorrow

5:00 PM - 9:00 PM

Friday

5:00 PM - 9:00 PM

Saturday

5:00 PM - 9:00 PM

Sunday

5:00 PM - 9:00 PM

Monday

5:00 PM - 9:00 PM

Tuesday

5:00 PM - 9:00 PM

4 sterren na 9188 reviews

Genieten van sushi, Breda kiest voor SushiPoint!  

Sushi eten in Breda is nu een feest dankzij SushiPoint. Hier bestelt u uw favoriete sushi en bijgerechten. En misschien ontdekt u straks ook sushi die u nog niet eerder geprobeerd heeft. Maar welke sushi u ook zult bestellen, SushiPoint Breda maakt u duidelijk waarom sushi zo populair is geworden: door verse vis, heerlijke smaakcombinaties en gezond eten. Ontdek en bestel deze sushi nu. Wij zetten het dan direct klaar zodat u het kunt afhalen, laten bezorgen kan uiteraard ook.

Alle soorten sushi in Breda, laat bezorgen of zelf afhalen

Sushi Point in Breda biedt u alle soorten sushi. Maki, Urumaki, Temaki, Nigiri, Gunkan en nog veel meer. Natuurlijk met alle soorten vis en groenten: zalm, tonijn, krab, garnaal, avocado en komkommer. Uiteraard is er ook sushi met tofu en Japanse omelet. Bestel deze hapjes los, of kies voor een van onze speciaal samengestelde menu's: ideaal voor etentjes met vrienden, collega's of gasten. Bekijk ook onze bijgerechten. Want wat is sushi nu eigenlijk zonder zeewiersalade, soya beens, gember, yakitori, gefrituurde garnalen en extra wasabi?

Sushi bestellen in Breda is eenvoudig en snel

Heeft u geen zin om uw huis te verlaten, maar tegelijkertijd wel zin in lekker eten? In dit geval kunt u eenvoudig en snel sushi bestellen in Breda. Op onze website kunt u aangeven welke menu’s u wilt ontvangen en wij bezorgen even later uw bestelling bij u aan de deur. Ook is het mogelijk om sushi op het werk te laten bezorgen, wat een fijne oplossing kan bieden als het later wordt dan verwacht. Zelf de sushi afhalen is natuurlijk ook mogelijk.

Actie bij SushiPoint Breda!

SushiPoint in Breda biedt extra voordeel. Wilt u iemand een origineel cadeau geven, koop dan de feestelijke cadeaubon van SushiPoint Breda.

Bijzonder in Breda

SushiPoint is zowel in als buiten Breda actief. Door het hele land vindt u onze winkels. Wij zijn dan ook gewend om altijd de hoogste kwaliteit te leveren, of het nu gaat om onze producten, service of bezorging. Tevens bieden wij speciale mogelijkheden zoals het serveren en cateren van sushi, en zelfs het maken van sushi op locatie, door onze sushi-chef. 


Wij bezorgen ook in Prinsenbeek, Terheijden, Teteringen, Ulvenhout, Bavel, Etten-Leur